Shoqata Bereqeti ndanë 80 pako ushqimore për familje në nevojë në komunën e Dragash

Opoja.net Opoja.net Opoja

Shoqata Humanitare “BEREQETI” dega në Dragash, nga projekti tanimë tradicional dhe më së i qelluar “Sofra e Ramazanit” dje me datë: 11.04.2023 nga kordinatori i degës, janë shpërndare 80 pako me gjëra ushqimore për 80 familje në nevojë në xhematet e KBI-së Dragash.

Ndihma u është shpërndar nga koordinatori i degës, Samidin ef. Flugaj në bashkëpunim me hoxhallarët e komunës tonë.

Bamirësat Zoti i shpërbleftë me të mirat e Tij!

“BEREQETI”
Dega Dragash
12.04.2023

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-
Merr lajmet me njoftim OK Jo faleminderit