Opoja.net

Shoqata e afaristeve “Sharri” reagon ndaj KEDS-it

Lajme Opoja
Shoqata e afaristeve “Sharri” reagon ndaj KEDS-it

Shoqata e afaristeve Sharri në Dragash, ka reaguar lidhur me furnizimin e energjisë elektrike nga ana e KEDS.

“Dëshirojmë t’i drejtohemi publikisht të gjitha institucioneve të Republikës së Kosovës, e në veçanti KEDS-it që të ndërpriten reduktimet e energjisë elektrike në territorin e Komunës së Sharrit, të cilat po vazhdojnë edhe tani pas rregullimit të rrjetit nga i cili ishim të shkëputur 73 orë të plota. Gjithashtu kërkojmë furnizim me energji cilësore e jo me energji të tensionit të ulët, e cila po na shkakton vazhdimisht prishje në pajisje dhe makineri. Jemi prej parapaguesve më të rregullt të energjisë elektrike dhe kërkojmë që të trajtohemi të barabartë si tërë qytetarët e tjerë të Republikës së Kosovës”, është thënë në reagimin e Shoqata së Afaristëve “Sharri”.

Shqiptaro-amerikanët: Ardhja e Joe Biden, rast historik që Kosova t’i realizojë qëllimet kryesore

Merlinda Guraj

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net