Opoja.net

Shoqata humanitare “Opoja” filloi aksionin “Shporta e Ramazanit”

Shoqata humanitare “Opoja” filloi aksionin “Shporta e Ramazanit”

Gjatë ditës së djeshme Shoqata humanitare “Opoja” ka filluar me aksionin e saj “Shporta e Ramazanit”, në këtë aksion u shpërndan ndihma me ushqime dhe gjëra higjienike, shkruan Opoja.net.

Gjatë kësaj dite u ndihmuan 34 familje: 4 familje në Dragash; 12 familje në Shajne, 10 familje në Pllajnik, dhe 8 familje në Xërxe.

Gjithashtu Shoqata humanitare “Opoja”  këtë aksion do të vazhdoj edhe në ditët në vijim, duke shpërndarë ndihma edhe nëpër fshata tjerë të Opojës.

Shtyhet për në fund të marsit gjykimi ndaj të akuzuarit për sulm në një kafiteri në Bellobrad të Dragashit

Opoja.net

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net