Opoja.net

Shoqata humanitare “Opoja” ndajnë 20 pako ushqimore për familjet nevojtare në trevën e Opojës

Sot në trevën e Opojës (Komuna e Dragashit) u ndihmuan 20 familje nevojtare nga Shoqata Humanitare “Opoja”.

Donatorë të kësaj janë gurbetqarët dhe nga vendi.

83
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Aksioni do të vazhdoj edhe në javët e ardhshme, prandaj të gjitha ata që dëshirojnë dhe kanë mundësi të kontribojnë të lajmrohen në faqen e shoqatës. Allahu ju shpërbleft të gjithëve. /Opoja.net/

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto