Opoja.net

Shtabi Emergjent dhe Qendra Operative Lokale Emergjente bëjnë apel për respektimin e masave nga IKSHPK dhe MSH

Opoja
Shtabi Emergjent dhe Qendra Operative Lokale Emergjente bëjnë apel për respektimin e masave nga IKSHPK dhe MSH

Shtabi Emergjent dhe Qendra Operative Lokale Emergjente kërkojnë nga qytetarët që të respektojnë rregullat e rekomanduara në këtë periudhë të ballafaqimit me COVID-19 .

Duke mos dashur që të hapim panik po të rrisim vigjilencën e cila nga disa nuk po kuptohet se në çfarë situate gjendemi bazuar dhe në statistikat jo të mira ku numri i të prekurve me COVID-19 po rritet në vendet që nuk po i respektojnë masat apelojmë:

1. Respektoni rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, në të kundërtën mund të vijmë në një situatë të palakmueshme për të cilën do të jetë vonë;

2. Qytetarët t’i respektojnë urgjent masat mbrojtëse të rekomanduara nga IKSHPK.

AKOMA NUK KA KALUAR RREZIKU, ANDAJ

QËNDRONI NË SHTËPI, KJO UA SHPËTON JETËN!
MBANI DISTANCË FIZIKE PËR SË PAKU 2 METRA!

Loading...

Mos i humb

Vdekje e dyshimtë në Zliptok të Dragashit

Opoja.net

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Opoja.net

Ujërat e zeza vërshojnë fshatin Kapre – Banorët kërkojnë zgjidhje!

Opoja.net

Kërkohet i riu nga Dibra – Dyshohet se është parë në Dragash!

Opoja.net

Komunat do të dalin të dëmtuara nga pandemia

Opoja.net

Persona të paidentifikuar sulmojnë fizikisht imamin e xhamisë në Buzez të Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net