Opoja.net

Shtëpia pemë në bali mikson arkitekturën tropikale dhe industriale

Shtëpia pemë në bali mikson arkitekturën tropikale dhe industriale

Dornier doli me modelin si një alternativë e situatës aktuale në Bali, ku zhvillimet shpesh ndërtohen duke përdorur sasi të mëdha të betonit, transmeton lajmi.net.

Rezultati është një arkitekturë me kosto-efektive dhe e lehtë me një gjurmë minimale dhe ndikim të vogël në mjedis. Hotel Boutique treetop LIFT përmban një sauna të vogël, një pishinë, bar, ulëse dhe një zonë të vogël rekreative.

Ekziston gjithashtu një kuvertë e jogas. Alexis Dornier është duke bashkëpunuar me arkitektë të tjerë për të dalë me forma të reja materiale dhe ide organizative të strukturave jashtë terrenit. /Lajmi.net/

NASA publikon tingujt e parë të regjistruar në Mars

Opoja.net

14 marsi, ditëlindja e Ajnshtajnit

Opoja.net

Përse Ajnshtajni e nxori gjuhën?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net