Opoja.net

Shyrete Azizaj vazhdon të sjellë videoklipe të reja (Video)

Kultura
Shyrete Azizaj vazhdon të sjellë videoklipe të reja (Video)

Projektët e përfolura nga këngetarja jonë e njohur Shyrete Azizaj – Shuki, tashmë vazhdojnë të publikohen. 

Shyrete Azizaj vjen nga Komuna e Skenderajit, me muzikë filloi të merrët që nga shkolla fillore, me shoqërin kulturore të shkollës “Shkendija”. Të cilën shoqëri ishte nën udheqjen e motrës dhe vllahut të saj.

Ishe lufta ajo që ndikoi që Shyretja të mos merrët për 8 vite me muzikë, mirpo ajo tashmë i është kthjyjer skenës muzikore dhe ka realizuar dy albume dhe disa videoklipe.

Videoklipi i fundit e ka realizuar në bashkëpunim me Blerim Xhinovcin ndërsa tekstin dhe orkestrimin e ka bërë Nexhi Vuniqi.

E viti 2018 për Shyreten pritet të realizojë edhe album të ri e së bashku më të edhe videoklipe të reja.

© Opoja.net

Kryetari i komunës së Dragashit z. Shaban Shabani sot ka pritur gjysmëfinalisten e “Voice Kids Germany” – Rrezarta Bojaxhiu

Opoja.net

Prizren, ekspozitë dyersh dhe dritaresh që çojnë drejt historisë

Opoja.net

‘A e n’kryot a?’, ‘Lum ajo nonë gji t’ka bo’: Urimet popullore në të folmen e Opojës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net