Opoja.net

Si pasojë e borës fshati Pllajnik mbetet krejtësisht i bllokuar

Pas reshjeve të shumta të borës, fshati Pllajnik i Dragashit ka mbetur krejtësisht i mbyllur.

Fshatat e Opojës kanë mbetur pa energji elektrike mbi 30 orë, nuk kanë as valë.

“Reshjet e shumta të borës dhe të vazhdueshme, na ka bllokuar të dy rrugët e fshatit, nuk kemi as energji elektrike e as valë”, ka thënë njëri prej këtyre banorëve.

Banorët e këtij fshati, kërkojnë urgjentisht nga kompanitë kontraktuese që të intervenojnë në lirimin e rrugës.

© Opoja.net

565

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net