Opoja.net

Si po shpënzohet buxheti i Komunës së Dragashit

Në emisionin Kapital të Radio Televizionit të Kosovë mbrëmë është mbajtur një debat për Komunën e Dragashit, ku është diskutuar si po shpënzohet buxheti i komunës.

Të pranishem në këtë debat ishin: Salim Jonuzi Kryetari i Komunës së Dragashit (PDK), Bahtjar Berisha Deputet nga ana e LDK-së, dhe Beqir Beqaj gazetarë.

Për të ndejur këtë debatë më poshtë kemi paraqitur emisionin KAPITAL ku mund ta shikoni

(Opoja.net)

584

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net