Opoja.net

Sofra e Ymer Prizrenit nuk do të mbahet këtë vit

Opoja
Sofra e Ymer Prizrenit nuk do të mbahet këtë vit

Pas 15 viteve rresht të organizimit të manifestimit të Sofrës së Ymer Prizrenit, nga Klubi Letrar “Luigj Gurakuqi” me mysafirë nga të gjitha trojet shqiptare, një i tillë nuk do të mbahet këtë vit.

Në bazë të udhëzimeve në fuqi, aktivitetet e këtilla në të cilat mblidhen një shumë e madhe e njerëzve dhe ku nuk mund të sigurohet distanca e kërkuar, nuk lejohen të mbahen, andaj ky aktivitet i cili mbahet më 8 Qershor, nuk do të organizohet këtë vit.

Shpresojmë që viteve tjera të mos kemi pengesa të tilla në organizime të këtilla letrare.

Loading...

Mos i humb

178 raste të reja me koronavirus në Kosovë, 1 rast në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm

Opoja.net

Rifillon shqyrtimi ndajë deputetit Adem Hoxha, i akuzuar për sulm dhe kanosje

Opoja.net

Dënohet me gjobë i akuzuari që pranoi fajësinë për përdorim të paautorizuar të narkotikëve

Opoja.net

“COVID-19 nuk ekziston”, lufta me dezinformata nga Rusia dhe Kina dhe pasojat për Kosovën

Opoja.net

Gazetari ynë po e mposht virusin Covid-19!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net