Opoja.net

“Solid” hap fabrikë në Dragash, kërkon 90 punëtore

Opoja
“Solid” hap fabrikë në Dragash, kërkon 90 punëtore

Ju njoftoj fabrika “Solid ” , dëshiron të hap një repart të këpucëve në Dragash vetëm me punëtore gra dhe vajza deri ne 90përsona .

Kështu qe ato gra dhe vajza të cilat janë të interesuar menjëherë të shkojnë dhe të lajmërohen në zyrën e punësimit në Dragash ku pasi që t’formohet grupa dhe plotësohet numri do të thirren në takim që të njoftohen me kushtet e punës .Ju lutem shpërndajeni këtë njoftim tek mikeshat tuaja.

Loading...

Mos i humb

Piraj: Taksa ngriti patriotizmin ekonomik, u hapën vende të reja pune

Opoja.net

Përvjetori i 10-të i xhamisë së re të Bresanës !

Opoja.net

Mediat nga Dragashi në trajnimin e BIRN-it për zbatimin e standardeve për verifikim të fakteve

Opoja.net

Të mërkurën mos u shqetësoni – Ushtarët turq kanë ushtrime!

Opoja.net

Komuna e Dragashit mbështetur nga UNDP-ja realizuan projektin e ofertës turistike dhe zhvillimin e aktiviteteve në natyrë

Opoja.net

Vëllezërit Sylejmani arrijnë suksese me restaurantin e tyre në Austri, për ta shkruajnë edhe gazetat austriake

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net