Opoja.net

Sot 13 vjetori i venjës së gurëthemelit të xhamisë “muderris REXHEP ISMAILI” Bresanë

Lajme Opoja

Xhamia e re, e cila u ndertua në një lokacion të përshtatshëm në vëndin e quajtur “Frashër” ka bazën me dimenzione 20 me 25 metra dhe vlërsohet si njëra ndër xhamitë më të medha në Kosovë, ku përnjeherësh mund të ulën afro 1200 besimtarë!

“20-26 gushtë 2002 u vëndosë gurëthemeli i xhamisë “muderris REXHEP ISMAILI” në Bresanë. Përkujtimi i fillimit të ndërtimit të xhamisë, urime 13 vjetori i vënjes së gurthemelit!” shkuruan në facebook imami i xhamisë Kasam Muhameti.

Ku në prani të një numeri të madhe besimtarësh islamë dhe mysafirëve të shumtë nga Sharri, Prizreni, Prishtina në fshatinë Bresanë të Komunës së Sharrit u vu gurëthemeli i xhamisë, e cila sot po behën 13 vjet nga vënja e gurëthemelit, bën të ditur Opoja.net

xhamia Bresan
(Fotoja më e re e xhamisë: Muhidin Xhezairi)

Mblidhet Shtabi Emergjent në Dragash, shqyrton situatën me Covid-19

Fari Kolloni

Konkursi për mësimdhënës në Dragash: Këta janë kandidatët që kanë hyrë në listën e ngushtë

Fari Kolloni

Edhe shtatë raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net