Opoja.net

Sot 25 vite dhimbje dhe krenari

Në mesin e 77 ushtarëve shqiptar të vrarë në APJ-së prej vitit 1981 deri më 1991, është edhe Vahedin Xhemshit Hajrizi, i lindur 22 tetor 1969 në Kuklibeg.

Më 18 dhjetor 1989 urgjentisht mobilizohet në ushtrinë famkeqe, së pari në Sombor, e pastaj në Divulja të Trogirit (Kroaci). Ishte i rrezikuar dhe i përcjellur vazhdimisht. Vahidinin e e vranë pas 3 muajve , më 26 prill 1990. Sot e përjetë do të lutemi te Zoti i Plofuqishëm për vëllaun tonë dhe të gjithë ata që u vranë, përsekutuan, burgosur, maltretuar pas shpine në ushtrinë barbare. Shënimet janë nga libri NJE LAPIDAR PER TRE USHTARE të botuar më 2011, faqe 74, me rastin e vrasjes së tre ushtarëve shqiptar të vrarë më 1991 nga K.Kamenices.

89
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

 

 

Autor: Xhemush Biçku , imam nga Hogoshti i Kamenicës, në adresën tonë i solli këto shënime, që i ka përmbledhur në librin e tij./Opoja.net/

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto