Opoja.net

Sot ka shkuar në amshim humanisti Reshit Beqiri

Opoja

Ishte njeri i jashtëzakonshëm, shumë human, besimtar dhe i angazhuar maksimalisht që tu ndihmon të gjithëve që kishin nevojë për ndihmë.

Nuk ka pyet asnjëherë se për kënd behët fjalë kur ka pas nevojë për ndihmë, ka ndihmuar aq sa ka mundur dhe është angazhuar maksimimalisht.

Ishte shumë i lidhur me familjarët e vet të afërte e të larg, brengat dhe problemet e tyre i konsideronte sikur të tija.

Do të mbetet gjithnjë shëmbëlltyrë e njeriut të angazhuar për të mirën e familjarëve, shokëve dhe miqve dhe të gjithë atyre që kishin nevojë.
Allahu inshAllah e shpërblen me xhenet.

Autor i shkrimit: Gëzim Baxhaku. /Opoja.net/

Mos i humb

Organizohet Kampi Rinor në Dragash për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore dhe fetare

Opoja.net

Blegtoria si degë ekonomike dikur ishte jetike për opojanët

Opoja.net

Nxënësit nga Dragashi fitues të garave, po qëndrojnë në Shqipëri për kampet kreative

Opoja.net

Askush nga kandidatët e PDK-së nuk mbeti pa vota në Dragash (Lista)

Opoja.net

Kaq vota morën kandidatët për deputetë të PDK-së, në Dragash

Opoja.net

Kryeziu ia uron vendin e parë LDK-së në Dragash, pas tyre vijnë PDK e VV

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net