Opoja.net

Sot në organizimin për dhurimin e 128 shtëpive, iu ndanë çelësat dhe 7 familjeve nga Dragashi

Sot në organizimin për dhurimin e 128 shtëpive, iu ndanë çelësat dhe 7 familjeve nga Dragashi

Sot në manifestimin e organizuar në Prizren për dhurimin e 128 shtëpive, iu ndanë çelësat dhe 7 familjeve nga Komuna e Dragashit.

Falënderojmë shoqatën “Jetimat e Ballkanit” për bashkëpunimin. Komuna e Dragashit është e përkushtuar për një jetë dhe mirëqenie më të mirë për qyetarët që kanë nevojë banimi.

Në Kukajan automjeti godet biçiklistin dhe ikën!

Opoja.net

Komuna e Dragashit deklarohet për vdekjen e 4-vjeçares

Opoja.net

Mbytet 4-vjeçari në Dragash, ra në lumë derisa po luante me shokët

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net