Opoja.net

Sot u nda nga jeta Zyber Kryeziu, një përsonalitet emblamtik i Opojës

Sot u nda nga jeta Zyber Kryeziu, një përsonalitet emblamtik i Opojës

Sot u nda nga jeta Zyber Kryeziu, një përsonalitet emblamtik i Opojës, i cili një pjesë te madhe të jetës ia kushtoi qeshtjes kombëtare dhe çlirimit të Kosovës. Veprimtaria e tij atdhetare jashtë vendit, ku ishte me punë të perkohëshme, ishte e njohur për UDB-në, prandaj me decenje ishte i privuar të vinte në Kosovë dhe të vizitonte familjen.

E kur plasi lufta, mosha e tij 69 vjeçare nuk ishte pengesë që Zyber Kryeziu të kyqet në luftë dhe të deshmohet si komandant “BACI”. Pas lufte aktivitetin nuk e ndali ne sanimin e pasojave të luftës. Falë angazhimit të tij, sot fshati i tij Kapra ka shkollën moderne që u ndërtue ndër të parat pas luftës. Prej Bacit po ndahemi me dhimbje dhe krenari. Zoti e shpërbleftë punën e tij të palodhshme me Xhenet!

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Opoja.net

Disa fshatra të Dragashit nesër mbesin pa rrymë

Opoja.net

Ambasadori i Bullgarisë, Hristo Gudjev viziton Komunën e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net