Opoja.net

Studentët e Prizrenit paralajmërojnë protesta

Uncategorized
 Parlamenti i Studentëve të Universitetit “ Ukshin Hoti” në qytetin e Prizrenit kanë paralajmëruar së në ora 13:00 do të organizojnë protestë paqësore para oborrit të Universitetit në fjalë.
Arsyeja e protestës është zgjedhja e një rektori të paligjshëm që Këshilli Drejtues po synon ta zgjedhë ditën e nesërme në po të njëjtën orë dhe ne nuk do ta lejojmë të ndodhë një gjë e tillë në asnjë mënyrë.

Loading...

Mos i humb

Virusi kthehet frikshëm në Ballkan

Opoja.net

29 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Opoja.net

Prifti i stërpikë me pistoletë me ujë predikuesit që t’i “mbrojë” nga koronavirusi

Opoja.net

Prifti i stërpikë me pistoletë me ujë predikuesit që t’i “mbrojë” nga koronavirusi

Opoja.net

Prifti i stërpikë me pistoletë me ujë predikuesit që t’i “mbrojë” nga koronavirusi

Opoja.net

Prifti i stërpikë me pistoletë me ujë predikuesit që t’i “mbrojë” nga koronavirusi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net