Opoja.net

Studiuesi nga Opoja vjen me fakte të reja mbi terrorin serb ndaj Kosovës (Video)

Studiuesi nga Opoja, Bejtullah Destani sjellë fakte të reja mbi terrorin serb ndaj Kosovës  nga viti 1912-1945.

Kjo vepër botohet pas vdekjes së Elsies dhe për realizimin e saj autorët kanë shfrytëzuar dokumente të shumta britanike.

Pas promovimit në  Londër, vepra e tyre vjen edhe në Tiranë.

Bejtullah Destani ka dhënë edhe një intervistë për televizionin Ora News.

Filmi për gjenocidin në Srebrenicë nominohet për Oscar

Opoja.net

Sot 7 marsi, festohet dita e mësuesit

Opoja.net

Dita ndërkombëtare e gjuhës amtare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net