Opoja.net

Të gjithë punëkërkuesit në Dragash kështu mund të regjistrohen si të papunë !

Opoja
Të gjithë punëkërkuesit në Dragash kështu mund të regjistrohen si të papunë !

Njoftim për aplikim përmes e-mail-it

Të gjithë punëkërkuesit që dëshirojnë të regjistrohen si të papunë përmes e-mail-it, formularin e aplikimit DUHET të dërgojnë në e-mail adresë të udhëheqësit të zyrës së punësimit, në komunën përkatëse ku punëkërkuesi jeton.

Lista e udhëheqësve të zyrave të punësimit së bashku me e-mail adresat e tyre është bashkëngjitur me ketë njoftim.

Vërejtje: Të gjithë punëkërkuesit që tashmë janë regjistruar përmes formës online ose kanë dërguar formularin në e-mail adresen: aprk.info@rks-gov.net, NUK kanë nevojë të dërgojnë përsëri formularin tek udhëheqësit e zyrave të punësimit.

Zyra e Punsimit Dragash, Fitim Kurteshi, Udhëheqës i Zyrës së punsimit, 044/ 203-301, Fitim.Kurtishi@rks-gov.net

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Dragashit me mjete higjienike

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net