Opoja.net

Të premten 9 fshatra të Dragashit 6 orë pa energji elektrike

Njoftimi i KEDS-it për nderprerje të energjisë elektrike me 9 nëntor:

Më 09.11.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

307

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

.Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi: 30036008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi,Brruti,Kapre,Kosavë,Pllajnik,Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net