Opoja.net

Të rinjtë nga Bresana pastrojnë parkun e pishave

Opoja
Të rinjtë nga Bresana pastrojnë parkun e pishave

Të rinjët nga fshati Bresanë i komunës së Dragashit, sot kan arritur të bejnë një punë mjaftë të madhe. Ata me vullnetin e tyre kanë pastruar parkun e pishave i cili gjëndit mbi fshatin e tyre, shkruan Opoja.net.

Gjatë këtyre diteve shumë banorë të fshatave kan zgjedhur që të ecin nëpër bjeshkë dhe mos të qëndrojnë mbyllur. Në këto ditë atyre ju kujtohen edhe kohët e hershme ku qëndronim më të bashkuar njeri me tjetrin.

Ata kanë dhënë edhe nje porosi “Sot pastruam terenin e rrafshtinave me kta qunat,
Verejtje :Mbajeni ambientin pastert mos hudhni mbeturina ne parkun e pishave !” ka shkurar njeri nga organizatoret e këtij pastrimi.

Kompania “Meka Halal Food” ekzekuton rrogën e 14-të për punëtorët

Opoja.net

Shkeljet në tenderin e Komunës së Dragashit për ambulancë

Opoja.net

Ish Kampioni botës , Enver Idrizi nga Amerika ia bëson shëndetin Dr.Hatim Baxhakut kirurgut Opojarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net