Opoja.net

Tetë shkolla në komunën e Dragashit përfitojnë tabela të mençura

Opoja
Tetë shkolla në komunën e Dragashit përfitojnë tabela të mençura

Projekti i Këshillit Danez për Refugjatë me pjesëmarrja financiare edhe të Komunës së Dragashit me 10% të vlerës totale ka dhuruar tabela të mençura për disa nga shkollat tona.

Nga ky projekt janë përfituar 9 tabela të zgjuara që përfshijnë një projektor dhe një laptop.

Nga ky projekt kanë përfituar 8 shkolla në komunën tonë.

Fotografia e Komuna e Dragashit

Loading...

Mos i humb

178 raste të reja me koronavirus në Kosovë, 1 rast në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm

Opoja.net

Rifillon shqyrtimi ndajë deputetit Adem Hoxha, i akuzuar për sulm dhe kanosje

Opoja.net

Dënohet me gjobë i akuzuari që pranoi fajësinë për përdorim të paautorizuar të narkotikëve

Opoja.net

“COVID-19 nuk ekziston”, lufta me dezinformata nga Rusia dhe Kina dhe pasojat për Kosovën

Opoja.net

Gazetari ynë po e mposht virusin Covid-19!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net