Opoja.net

“Ti të keqen ktheje me të mirë”…

“Ti të keqen ktheje me të mirë. Ne e dimë fortë mirë se çfarë shpifin ata.” (El-Mu’minun, 96)

Urdhri për mirësjellje dhe përgjigje me të mirë ndaj së keqes në Kur’anin fisnik përsëritet shtatë herë dhe se, në secilën herë, ndërlidhet me raportet dhe çështjet ndërnjerëzore. Në ajetin e mësipërm, All-llahu xh.sh. na flet dhe na nxit për moralin (ahlakun) e besimtarit të vërtetë, i cili sillet mirë, nuk dëmton tjetrin dhe të keqen nuk e kthen me të keqe, por me të mirë.

Kurti merr pjesë në Samitin e Vjenës, e pranishme edhe Bërnabiq

Merlinda Guraj

SIPAS QËLLIMIT SHPËRBLEHESH

Merlinda Guraj

Imami Shefqet Krasniqi infektohet me coronavirus, shtrihet në Klinikën Infektive

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net