Opoja.net

Tri mësimdhënëse në pushim të lehonisë, DKA në Dragashshpall konkurs plotësues

Drejtoria Komunale e Arsimit Dragash, përmes një konkursiplotësues shpallur 29.03.2019, kërkon tre mësimdhënëspër t’i plotësuar për një kohë caktuar vendet e lira punës shkollat fillore fshatit Kuk, Blaç dhe atë Dragashit. Kjopër shkak se punëtoret gjenden pushim lehonisë.

Shkollën Fillore dhe Mesme UlëtSamidin Eminifshatin Kuk kërkohet një mësimdhënës për mësim klasor, ndërsa ato Blaçit dhe Dragashit nga një mësimdhënës gjuhësangleze.

127
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Konkursi mbetet hapur 15 ditë nga data e publikimit.

poshtë e gjeni linkun e konkursit, publikuar uebfaqenzyrtare Komunës Dragashit:

https://kk.rks-gov.net/dragash/wp-content/uploads/sites/12/2019/04/KonkursplotsuesDKA.pdf

Goditet për vdekje 70-vjeçari në Dragash

Opoja.net

KF Opoja e nis mbarë sezonin e ri, fiton 4 me 1

Opoja.net

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto