Opoja.net

U organizua sofra e Ymer Prizrenit 2019 (Foto)

Poet nga mbarë trojet shqipëtare u mblodhën rreth Sofrës së Ymer Prizrenit. Në Zgatarin e rrënjës së Kryetarit të Lidhjes së Prizrenit, Ymer Prizrenit, për të pesëmbëdhjetën herë me rradhë u mbajtë manifestimi tradicional letraro-kulturor, i pesti me emërtim gjithëpërfshirës “Sofra e Ymer Prizrenit”.

Pjesë e aktivitetit ishin krijues letrarë nga Komuna e Dragashit si dhe nga viset e tjera të Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë dhe Luginës së Preshevës. Poashtu të pranishëm ka qenë Kryetari i Komunës, z Shaban Shabani, Nënkryetari i Komunës z. Selami Saiti dhe drejtues tjerë të Komunës së Dragashit, si dhe mysafirë nga fshati nikoqirë e fshtarat tjerë përreth.

137

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Ky aktivitet u mbështet nga Komuna e Dragashit, përkatësisht Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport dhe Qendra Rinore Avoko, dhe u implementua nga Klubi Letrar “Luigj Gurakuqi”.

Image may contain: 4 people, including Shaban Shabani, people smiling, wedding, tree, crowd, sky and outdoor

Image may contain: 3 people, people standing and outdoor

Image may contain: 3 people, people standing, wedding, tree, suit, sky and outdoor

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, sky, outdoor and nature

Image may contain: 5 people, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing, sky, grass, outdoor and nature

Image may contain: 10 people, crowd and outdoor

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto