Opoja.net

Unioni Studentor “FAMA” dega në Prizren ndihmon disa familje skamnore me pako ushqimore

Kultura
Unioni Studentor “FAMA” dega në Prizren ndihmon disa familje skamnore me pako ushqimore

Me datë 29.12.2017, Xhafer Haliti Kryetar i Unioni Studentor “FAMA” dega në Prizren, me rastin e përmbylljes të vitit kalendarik 2017 prezantoj para kryesis, përfaqsuesve, dhe aktivistave të USF-së, punën dhe angazhimet e USF-së gjatë një viti kalendarik, ndër të tjera rëndësi të veçant i dha aktivitetit të fundit të USF-së, projektit humanitar: ndihmën e disa familjeve skamnore, për shkak të festive të fundvitit.

Ai gjatë prezantimit theksoi se: “Unioni Studentor “FAMA” dega në Prizren, me gjithë angazhimin dhe aktivitet e saja, individuale të çdo njërit prej nesh si student në përmbushjen e detyrave tona, veç aktiviteteve të tjerave gjatë vitit 2017 sot e përmbyllëm këtë vitë kalendarik me një aksion humanitar duke i zbutur sadopak nevojat e disa familjeve të varfëra brenda mundësive tona, që aty ku nuk arrinë dora e shtetit aksioni vullnetar i njerëzve, grupeve, apo shoqatave ndoshta nuk mund të bëjnë mrekullinë por sadokudo janë vigjilentë edhe në problemet e mbrehta si tehu i thikës që prek disa nga familjet që jetojnë në Kosovë, me këtë rastë, Faleminderim të veçant i’u dedikoj gjithë atyre që kontribuan me donacionet e tyre për realizimin e këtij akitiviteti ku saktësisht u ndihmuan 20 familje me gjendje të rëndë ekonomike dhe sociale”. ku padyshim nuk harroj të faleminderoj dhe target grupin e projektit njëherësh, Ideatorin: Granit Kastratin, Dreni Kryeziu, Agnesa Tërpuni, dhe Sabina Karahodan(Vullnetarë).
Ishin fjalët e Xhafer Halitit

Kryetari i komunës së Dragashit z. Shaban Shabani sot ka pritur gjysmëfinalisten e “Voice Kids Germany” – Rrezarta Bojaxhiu

Opoja.net

Prizren, ekspozitë dyersh dhe dritaresh që çojnë drejt historisë

Opoja.net

‘A e n’kryot a?’, ‘Lum ajo nonë gji t’ka bo’: Urimet popullore në të folmen e Opojës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net