Opoja.net

Universiteti i Prizrenit hap konkursin për afatin e dytë

Kultura
Universiteti i Prizrenit hap konkursin për afatin e dytë

Universiteti i publik i Prizrenit “Ukshin Hoti” ka hapur konkursin plotësues, afati i dytë, për pranimin e studentëve të rinj në vitin e parë të studimeve themelore për vitin akademik 2020-21.

Sipas njoftimit, UPZ në këtë afat parasheh të regjistroj 673 studentë, prej të cilëve 632 studentë të rregullt dhe 41 studentë me korrespondencë,  raporton “Gazeta e Prizrenit”.

Afati për aplikim është deri më 30.10.2020, nga ora 09:00-15:00.

https://uni-prizren.com/sq/lajme/2083

Prizren, ekspozitë dyersh dhe dritaresh që çojnë drejt historisë

Opoja.net

‘A e n’kryot a?’, ‘Lum ajo nonë gji t’ka bo’: Urimet popullore në të folmen e Opojës

Opoja.net

Flet kompozitori i këngës “Marshi i UÇK-së”: Kam marrë miliona euro për këtë këngë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net