Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani me rastin e festës së Kurban Bajramit

Ua uroj festën e Kurban Bajramit qytetarëve të komunës së Dragashit, vëllezërve e motrave tona në mërgatën e largët.

Kurban Bajrami është momenti në të cilën ne, me gjuhë e zemër, shprehim besimin e pastër në Zot, duke iu përkushtuar Atij me qenien tonë dhe duke ia kushtuar çdo adhurim.
Duhet pasur parasysh se vlerat e kësaj feste mbështeten në haxh dhe prerje të kurbanit, që janë udhëzime hyjnore që e shoqërojnë njeriun gjatë tërë jetës së tij. Këto porosi janë mision i shpirtit, mendjes, trupit, ndërgjegjes, porosi të cilat thërrasin në pastrimin e shpirtrave dhe rritjen e solidaritetit në respekt ndaj njëri-tjetrit e vëllazërim mes çdo njeriu.

Kjo për arsye që në mesin tonë të mos ketë divergjenca e për të ecur para të sigurt, ngase kjo është edhe porosia e Kurban-Bajramit. Gëzuar! /Opoja.net

Gjest human, vogëlushët kosovarë dorëzojnë në polici kuletën me shuma parash!

Merlinda Guraj

Qeveria e Kosovës merr përsipër pagesën e polisës kufitare për diasporën

Merlinda Guraj

Osmani pritet me nderime të larta nga presidenti austriak

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net