Ushqimet më të mira në vend

Shpallje & Njoftime
Ushqimet më të mira në vend

Ushqimi është shumë i rëndesishëm për një jetesë të mirë. Dinamika e jetës na e bënë të pamundur që të hamë çdo herë atë që duam.

Koha për përgaditje të nje shujte ndonjheher na penalizon, dhe si rrjellojë ne duhet të mundohemi të bëjmë zgjedhjen e duhur në rrethana të caktuara.

Shumë ka rëndësi që ushqimet ti kemi me cilësi të mirë, e sidomos ato që janë me të ndishme, si  ushqimet nga përpunimi i mishit.

Ndose shumica prej tyre bëjnë pjesë në përgaditje të shpejta, e kur jemi të ushqimet e shpejta duhet të kemi kujdes të theksuar në cilësin e tyre.

Në tregun tonë gjejmë shumë marka ndërkombëtare të prodhimeve nga mishi si suxhuk, sallamë, proshutë, salsiçe, pashtetë e të tjera.

FIRMA JUAJ +383 45563059

Mirëpo edhe kompani tonat ofrojnë produkte të cilësis së lartë si për tregun tonë ashtu edhe për atë ndërkombëtar.

Që nga viti 1992 kemi kompani vendorë që ka sjellë prodhime të mishit duke filluar me suxhuk në atë kohë, e deri në ditet e sotme që ofron prodhimin e produkteve të shumta siç janë; sallamë, proshutë, salsiçe, pashtetë, rriskë të gjedhit, si dhe gjella të gatshme të konzervuara.

Bëhët fjalë për kompanin MEKA, që me besnikri ju qëndron tash e sa vite pranë kosumatovrve të vetë, që janë të shumtë jo vetëm ne tregun tonë por edhe ne tregun ndërkombëtar.

Ndër të paktat kompani vendore që me produktet e saj ka pushtuar jo vetëm vendin tonë por edhe shumë vende të botës.

Sigurisht që Meka është e çertifikuar për cilësinë e prodhimeve nga agjensione të shumta botërore, si HACCP, rregullore e cila shërben për sigurinë ushqimore, e që kompania MEKA është e çertifikuar tash e sa vite me këtë rregullore, në mënyrë që produktet të jenë sa më të sigurta për të gjithë konsumatorët.

Po ashtu e çertifikuar me standarde ndërkombëtare për cilësi në prodhimin e produkteve HALAL, dhe iso 22000:2008.

Meritat për këtë i takojnë punëtorëve të kompanisë, që me përpikmëri ekzekutojnë punën e tyre në mënyrë që produktet MEKA ti lenë të kënaqur konsumatorët.

Ushqehu mirë  me produkte vëndore dhe cilësore MEKA.

Rezultati i testit me shkrim për mësues klasor në fshatin Blaç dhe Kuk

Opoja.net

Rezultati i testit me shkrim për mësues klasor në shkollën “Shaban Shabani” Plavë

Opoja.net

KONKURS- i rregullt: Për plotësimin e vendeve të lira të punës në arsim

Opoja.net

Të enjten Kukësi nderon Demir Reshitin

Opoja.net

MOBILERIA “ COLI DEKOR”, FAL FUNKSIONIMIT TË SUSKESSHËM, HAPI EKSPOZITUREN E SAJ TË RE NË BREZNE TË DRAGASHIT

Opoja.net

Nga janari tatim për pronën bujqësore e pyjore

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net