Opoja.net

Varrezat e Dëshmorëve në Dragash mbulohen nga therrat

Varrezat në komunën e Dragashit janë të mbuluara nga therrat e për këtë nuk brengoset komuna thotë Ismail Bahtijari për Opoja.Net

Ai poashtu thotë se është i brengosur me faktin që varri i djalit tij,Dëshmorit,Ilmi Bahtijari gjendet në këtë gjendje.

Jam i pakënaqur me faktin që varri i djalit tim dhe i gjithë dëshmorëve tjerë janë mbuluar nga therrat e që për komunën kjo gjë as nuk vërehet fare.

Lus komunën që sa më parë të marrin ndonjë vendim lidhur me këtë qështje.

Bahtijari më tutje thotë se edhe rruga që të shpie për në varreza është në gjendje të keqe e që ky fakt atij ja bën të vështirë vizitën tek djali që tashmë dhuroi jetën për këtë tokë./Opoja.Net/

Kurti në Paris: Kosova synon aspiratat demokratike dhe evropiane

Merlinda Guraj

Largohen kiosqet para Minares së “Xhamisë Arasta”

Merlinda Guraj

Ambasada amerikane i dorëzon Qeverisë së Kosovës raportin e studimit për Liqenin e Ujmanit i paraparë në Marrëveshjen e Washingtonit

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net