Opoja.net

Vazhdon bashkëpunimi në mes Drejtorisë së Arsimit në Dragash dhe IOM-Kosova

Opoja
Vazhdon bashkëpunimi në mes Drejtorisë së Arsimit në Dragash dhe IOM-Kosova

Drejtori i arsimit në Dragash Vloran Cenaj sot ka pranuar një donacion nga International Organization for Migration – Kosovë.

Ky donacion i cili ka për qëllim mbështetjen e nxënësve të drejtimit Infermieri në SHML “Ruzhdi Berisha” në Dragash përfshinë : Shtrat elektrik spitalor- Patient bed, Maneken për vena- Practice mannequins for IV, Human Skeleton 170 cm, Kuti e ndihmës së parë, Tensiometër London, Termometër Eco Temp, Material shpenzues SET, Dobosh, Pinceta, Fasha, etj.

Fotografia e Komuna e Dragashit

Fotografia e Komuna e Dragashit

Fotografia e Komuna e Dragashit

 

Loading...

Mos i humb

178 raste të reja me koronavirus në Kosovë, 1 rast në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm

Opoja.net

Rifillon shqyrtimi ndajë deputetit Adem Hoxha, i akuzuar për sulm dhe kanosje

Opoja.net

Dënohet me gjobë i akuzuari që pranoi fajësinë për përdorim të paautorizuar të narkotikëve

Opoja.net

“COVID-19 nuk ekziston”, lufta me dezinformata nga Rusia dhe Kina dhe pasojat për Kosovën

Opoja.net

Gazetari ynë po e mposht virusin Covid-19!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net