Opoja.net

Vendet që do të mbesin pa rrymë në Dragash

Lajme Opoja
Vendet që do të mbesin pa rrymë në Dragash

KEDS-i përmes një komunikate për media ka njoftuar për vendet që do të mbesin pa rrymë në ditët e ardhshme, transmeton Opoja.net.

Ne po i paraqesim vetëm pjesën e Komunës së Dragashit.

Më 20.07.2017 në Zhuri do të ndërprehet:

Hyrja 35kV prej orës 12:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi, Lagjja Omajve dhe Ademaj në Zhur, Zhuri, Shkoza, Dobrushta, Milaj, Gorozhubi, Planeja, Vërmica, Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllazërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”, Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema, Dogana, Gurëthyesi Tahiri, Restaurant Gurra, Restorant Mifa Bell, Vërmica 3, Restorant Vërmica, Restorant Universi, Shkoza 1 dhe Shkoza 2, Gorozhubi, Mile,Plane dhe një pjesë e Zhurit, Lubovishta, Kukjani, Vranishta, Restelica, Mlika, Glloboqica, Krusheva, Zlipotoku, Orqushë. rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi,Shkolla fillore, Ambullanta mjeksisë familjate, Gjykata, Zjarrfiksit, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc, fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, afariste: N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit, afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërstec I Ulët, Krstec I Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellësi Brezne, Rematex, Frigofood, fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance dhe fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

2.

Më 20.07.2017 në Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 35kV Dragash prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:

Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë. rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia. Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore. Ambullanca e mjeksisë familjare, Gjykata, Zjarrfiksat,; afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc; fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhë, Afariste : N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosava, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit, afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërstec I Ulët, Krstec I Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellësi Brezne, Rematex, Frigofood, fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance dhe fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

© Opoja.net

Ka ndërruar jetë mulla h. Fadil (Ibrahim) Ibrahimi

Opoja.net

Parashikimi i motit për sot, ftohtë dhe me kthjellime të pjesshme

Merlinda Guraj

Mot i vranët dhe me reshje të dobëta bore

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net