Vendosët panorama për mërgimtarët: “Të dashur mërgimtarë, mirësevini në vendlindjen tuaj!”

Opoja.net Opoja.net Opoja

Në një njoftim të veçantë, mërgimtarët janë përshëndetur në Dragash përmes një panore që është vendosur në Trokan, pikënisja e territorit të komunës së Dragashit, me shkrimin “Të dashur mërgimtarë, mirësevini në vendlindjen tuaj”, shkruan OPOJAnet.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-