Opoja.net

Vershimet e mbrëmshme dëmtuan rëndë disa fshatra të komunës së Dragashit, pamje nga fshati Blaç

Mbrëmë komuna e Dragashit u ballafaqua me vershimet të mëdha, që nuk mbahen në mend të kenë ndodhur që nga pas lufta në këtë komunë.

Më të prekura nga vershimet ishin fshatrat e opojës, e veçanerisht fshatrat Blaç, Zaplluzhe dhe Bresanë, të cilat edhe kanë lumenjtë të cilët kalojnë në mes të fshatrave, e të cilët kanë dalur nga shtrati i tyre me ç’rast kanë shkaktuar përmbytje.

109
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Fatmirësisht nuk kishte dëme në njerëz, mirëpo dëmet ne infrastrukturë dhe bujqësi janë të mëdha.

Më poshtë gjeni disa forografi ku shihen pasojat që kanë lënë vershimet e mbrëmshme në fshatin Blaç të komunës së Dragashit.

Vershimet e mbrëmshme dëmtuan rëndë disa fshatra të komunës së Dragashit, pamje nga fshati Blaç

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto