Opoja.net

Vetëm 1 në 7 mund të gjejë të gjitha numrat 5 në foto – por ju sa mund ti gjeni?

Kohët e fundit, gjithnjë e më shumë njerëz kanë filluar të ushtrojnë trurin e tyre online – lojërat e ndërlikuara, iluzione optike të cilat po kthehen në lojëra trendi.

Ne të gjithë duam të zbulojmë se cilat janë aftësitë dhe kufizimet tona – dhe shpesh herë, do të habiteni me atë që mund të bëni!

89
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Jo vetëm kaq, por është argëtuese dhe emocionuese për të sfiduar të tjerët dhe për të krahasuar rezultatet – ne të gjithë duam të jemi paksa konkurrues çdo herë pas here, transmeton lajmi.net.

Iluzione optike dhe puzzles të ndërlikuar kanë marrë gjithnjë e më shumë vëmendje. Ato vijnë në të gjitha format dhe madhësitë, por gjëja që të gjithë kanë të përbashkët është që më mirë të mendoni dy herë përpara se të jepni përgjigjen tuaj, sepse gjërat zakonisht nuk janë aq të thjeshta sa duket.

Me sa duket, vetëm 1 në 7 mund të gjejë të gjitha 5-të në përpjekjen e parë (në më pak se 20 sekonda). Është më e komplikuar se sa duket!

Pyetja është, a mund ta bëni? Sa 5 mund të gjeni më poshtë? Gati, vendosni dhe shkoni!
Vetëm 1 në 7 mund të gjejë të gjitha numrat 5 në foto – por ju sa mund ti gjeni?

Sigurohuni që të keni një vështrim të gjatë, sepse përgjigja është e shënuar më poshtë!

Ka gjashtë 5 në foto!

Pritje deri në tre orë në Merdare/ Gjendja në pikat tjera kufitare

Opoja.net

​Veturat e reja do të kenë kufizues të shpejtësisë

Opoja.net

Biden: Pata një “takim shumë të mirë” me presidentin Erdoğan

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto