Opoja.net

Video qesharake: Zbulohet se si ‘votojnë’ të vdekurit në Kosovë

Video qesharake: Zbulohet se si ‘votojnë’ të vdekurit në Kosovë

Jemi dëshmitarë se si në zgjedhjet e mbajtura në Kosovë ndër vite, ka pasur keqpërdorime, duke ‘votuar’ edhe ata që kanë vdekur.

Duke qenë se jemi në prag të zgjedhjeve të reja nacionale, ka qenë komediani Mehdi Mulaj, ai që ka bërë një video qesharake.

Mulaj ka shkuar në varreza duke i ‘marrë’ edhe ‘votat’ e tyre.

Për më shumë, shikojeni videon

 

NASA publikon pamjet e uljes së anijes kozmike në Mars

Opoja.net

Kosovarja zyrtarisht në Guinness me flamurin më të madh shtetëror në origami

Opoja.net

Kur’ani më i madh në botë, 700 metra i gjatë dhe i shkruar me dorë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net