Opoja.net

Voto për fotografinë më të mirë për vitin 2018 ?

“Opoja.net” zgjedh fotografinë më të mirë për vitin 2018, edicioni që po mbahët për herë të parë. Votimi u hap më 15.12.2018 në ora 07:00 deri më 30.12.2018 në ora 24:00, duke ju dhënë mundësi vizitorëve për të votuar për fotografinë më të mirë të vitit 2018. Në votim janë gjithësej 38 garues, fituesi do të këtë shpërblim.

SQARIME PËR VOTIM: Më poshtë e keni të paraqitur sondazhin, është fotografia e cila në fund e ka pjesën më të zezë dhe katrorin, aty në katror mund të vendoseni voten dhe pastaj në fund të sondazhit e shtypeni butonin Vote. Në sondazh mund të votoni vetëm një herë. Nese dëshironi ti shikoni fotografitë me madhësi të plotë janë në fund të sondazhit.


[Total_Soft_Poll id=”3″]


[mp_carousel_1 carousel_images=”62142,62143,62144,62145,62146,62147,62148,62149,62150,62151,62152,62153,62154,62155,62156,62157,62158,62159,62160,62161,62162,62163,62164,62165,62166,62167,62168,62169,62170,62171,62172,62173,62174,62175,62176,62200,62177,62178,62179″ carousel_start=”false” carousel_title=”Fotografitë garuese për vitin 2018″]


Sondazhi për VOTIM është i verifikuar dhe është jashtëzakonisht i sigurt. Të dhënat e votimit janë konfidenciale dhe shfrytëzohen vetëm për matjen e opinionit dhe shfaqjen e rezultatit të sondazhit. Votoni ju dhe ftoni të tjerët të votojnë. Në sondazh keni forma të ndryshme për të ftuar të tjerët që të votojnë.

© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net