Opoja.net

Sondazh: Cili prej kandidatëve do të fitojë në garën për Dragashin?

Portali “Opoja.net” organizon një sondazh me lexuesit e saj, me pytjen se “Cili prej kandidatëve mendoni se do të fitojë në garën për kryetar të Dragashit?”

Ky sondazh do të jetë i hapur 24 orë të datës 19 tetor 2017. Rezultati do të jetë publik në orën 24:00 kur edhe përfundon ky sondazh.


[poll id=”11″]


Sondazhi për VOTIM është i verifikuar dhe është jashtëzakonisht i sigurt. Të dhënat e votimit janë konfidenciale dhe shfrytëzohen vetëm për matjen e opinionit dhe shfaqjen e rezultatit të sondazhit. Votoni ju dhe ftoni të tjerët të votojnë. Në sondazh keni forma të ndryshme për të ftuar të tjerët që të votojnë.

© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net

Komuna e Dragashit lëshon tre oborre të shkollave për shërbime të mërgimtarëve

Opoja.net

Urimi i kryetarit Shaban Shabani me rastin e Festës së Kurban Bajramit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net