Opoja.net

Vrapimi i Kuajve për “Ditën e Çlirimit të Dragashit”

Lajme Opoja

Sot është mbajtur gara e vrapimit të kuajve në rastin e “Ditës së Çlirimit të Dragashit”, gara është mbajtur në mejdan të trevës së Opojë. Vëndi i parë doli kali më emërin “Estebani” me pronar nga Shkupi.

Aktiviteti kryesorë dhe më i rëndesishem i cili organizohet për nderë të “Ditës së Çlirimit të Dragashit” është Gara e vrapimit të Kuajëve. Në garë pjesmarrës ishin katër kuaj, i pari doli të jetë “Estebani” me pronar nga Shkupi. Gara kishte interesim të madhë, kishte shikues të shumtë. Portali Opoja.net ju ka sjellur disa foto dhe video të kësaj gare, të fotografit Nderim Ademi, të cilat mund ti shikoni më poshtë. (Opoja.net)

Fotografi:

Video:

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net