Opoja.net

“X-Style” talenti Opojarë me dëshira të mëdha muzikore

“X-Style” talenti Opojarë me dëshira të mëdha muzikore

I ri po me shpirt human djaloshi i lindur më 29.08.1995 në Brrut të Opojës tregon se edhe pse nuk ka shumë të ardhura financiare, ai benë humanizëm përmes këngës! Orhan Shaniu i njohur me nofkën “X-Style”.

I njohur me nofkën “X-Style ” merrët me muzikë afër 6 vite pa i ndihmuar askush, vullneti dhe talenti madje edhe dëshira e madhe për muzikë tregon se talenti Opojarë bëri 15 këngë e 2 video klipe.

Shumë këngtarë të estradës përmes kanalit të You Tube përfitojnë për sjikimëve që i bejnë mirpo X-Style nuk ka asnjë përfitim, ambiciet e tij e tregojnë këtë se një këngë me titullin “Oj e Kalume” ka mbi 245.000 shikime dhe nuk ka marr madje as nje cent.

Orhan Shaniu ose siq njihet me nofkën “X-Style” tregon se mori pjesë në koncerte të ndryshme në Kosovë e Shqipëri .

Ai ka treguar për Portalin “Opoja.net”, se ka marrë pjesë në koncerte humanitare, ku kanë qënë të pranishëm edhe këngëtar tjerë të estradës shqiptare si, Sef Duraj, Blero, etj., për familjën e Nuridin Hoxhës nga Lipjani.

“X-Style”, ka talente dhe dëshirë të madhe për muzikë, prandaj në të ardhmën premton se do të sjellë edhe këngë dhe video klipe tjera për publikun shqiptarë.

Orhan Shaniu shprehet për “Opoja.net”, se talentin në fillim e kam shprehur për publikun dhe për humanizëm, i cili në të ardhmën pret edhe bashkëpunime me estradën shqiptare.

“Allahu është ai që ma ka dhënë talentin e unë e bejë humanizmin me ndihmën e Tij”, ka thënë Shaniu.

© Opoja.net

585

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net