Opoja.net

Zv. Ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, z. Rexhep Mazreku viziton Komunën e Dragashit

Zv. Ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, z. Rexhep Mazreku viziton Komunën e Dragashit

Kryetari i Komunës sonë, z. Shaban Shabani paraqiti gjendjen e tanishme sa i përket fushës së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, sidhe sfidat me të cilat përballet komuna jonë.

Nga Zv. Ministri Mazreku morrëm konfirmimin së do të vazhdohet me rregullimin e palestrës sportive dhe se punimet do të fillojnë shumë shpejt. Menjëherë pas takimit, së bashku vizituam vendin e palestrës sportive që të shihet gjendja e saj nga afër.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net