Opoja.net
Meka Mish

Sami Vahit Abdylmexhiti 

I lindur 1951 në Bresanë -Më 26 maj të vitit 1999 së bashku me vëllain Rafet Abdylmexhitin dhe 2 djemtë e tij, Beharin dhe Shefkiun, është vrarë nga forcat serbe në “Masakrën e Tususit” në Prizren, ku ka jetuar prej kohësh me familje.

Gjiganti

Mos i humb

Edhe një Opojan Doktor i Shkencave Besim Myrtezani

Opoja.net

Inxhinier i pylltarisë Naim Ramadani

Opoja.net

Emra Opojanesh që nuk harrohen, Ymrije Beqaj

Opoja.net

Përkujtojmë dëshmorin e kombit, Vahidin Hajrizi nga Kuklibegu

Opoja.net

Zyber Krasniqi, producent dhe artist nga Breznja e Sharrit

Opoja.net

EDHE NJË OPOJAN DOKTOR I SHKENCAVE!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net