Opoja.net

110 vota u shpallen të pavlefshme në komunën e Dragashit

Edhe pse procedura e votimit në raundin e dytë ishte shumë e thjeshtë dhe kishte vetëm dy alternative, kjo nuk ndikoi që votat e pavlefshme të eliminoheshin në tërsi.

Plotë 110 vota u shpallën të pavlefshme në qendrat e votimeve të komunës së Dragashit.

124

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Më së shumti vota të pavlefshme u shpallën në qendrat e votimeve në Bresanë, Brezne e Blaç (nga 9 vota) ndërsa votuesit në fshatin Rrencë nuk kishin ndonjë arsye për ti prishur votat e tyre.

Në raundin e parë të zgjedhjeve për kryetar komunash, në Dragash ishin shpallur të pavlefshme 258 vota./Opoja Sot

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto