Opoja.net

16 shprehjet më të bukura të shkruara ndonjëherë për librat

Këndi Letrar
16 shprehjet më të bukura të shkruara ndonjëherë për librat

1. Një dhomë pa libra është si një trup pa shpirt. (Ciceroni)

2. Kurrë mos i beso një njëriu që s’ka një libër me vete. (Lemony Smichet)

3. Asnjë nuk është aq besnik sa një libër. (Ernest Hamingway)

4. Librat janë një magji e lëvizshme. (Stephen King)

5. Miq të mirë, libra të mirë dhe një ndërgjegje e qetë, kjo është jeta ideale. (Mark Twain)

6. Kurrë mos i jep një fëmije një libër të cilin nuk e ke lexuar vetë. (George Bernard Shaw)

7. Ndoshta librat janë e vetmja magji e vërtetë. (Alicce Hoffman)

8. Mendo para se të flasësh, lexo para se të mendosh. (Fran Lebowit)

9. Lexova një libër një herë dhe gjithë jeta ime ndryshoi. (Orhan Pamuk)

10. Nuk mund të fle nëse jam i rrethuar nga libra. (Jorge Luis Bousqes)

11. Miku im më i mirë është ai që më dhuron një libër të cilin nuk e kam lexuar. (Abraham Lincoln)

12. Një libër i bukur kthehet në një ngjarje në jetën time. (Stendhal)

13. Një shtëpi pa libra është si një dhomë pa dritare. (Horace Mann)

14. Një libër i papërfunduar është si një dashuri e papërfunduar. (David Mitchell)

15. Ne jetojmë për librat. (Umberto Ecco)

16. S’mund të jetoj pa libra. (Thomas Jefferson)

Loading...

Mos i humb

Botohet një roman për periudhën e luftës së Kosovës

Opoja.net

Mësueset e para të gjuhës shqipe

Opoja.net

Lirim Hajredini sjell librin rreth “Historisë së Sahabeve” të përkthyer në Gjuhën Shqipe

Opoja.net

Rap artisti Andi nga Dragashi ka sjellur muzikën e tij të re “Thirrem n’telefon”

Opoja.net

Botohet nga Instituti Albanologjik i Prishtinës libri studimor “Proza eksperimentale – rasti i Pashkut nga studiuesja Dr.Manjola Brahaj Halili

Opoja.net

Bashkëpunëtori i Rugovës promovon librin “Kështjella e (Mos)Marrvëveshjes”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net