Opoja.net

1998, policia serbe me përfaqësuesit e fshatit Brezne (Video)

1998, policia serbe me përfaqësuesit e fshatit Brezne (Video)

Ashtu siç kemi paralajmëruar, portali opojasot.com do të vazhdojë të transmetoj një seri të materialeve që kanë të bëjnë me vitin 1998.

Pjesa pothuajse absolute e personave që shihen në video (që do të transmetohen edhe në ditët e ardhshme) kanë qenë veprimtarë të shquar të çështjes kombëtare dhe ata ishin bartës të proceseve më të rëndësishme të atyre viteve.

Si përfaqësues të fshatrave, ata ishin ftuar nga policia serbe dhe ishin detyruar të njoftojnë popullin për të dorëzuar armët.

Asnjëri nga këta përfaqësues në momentin që janë paraqitur në polici nuk e ka ditur a do të kthehet më familjen e vet, prandaj ne si redaksi distancohemi nga çdo etiketim që mundë tu mveshet nga komentues të ndryshëm.

Sekuenca e mëposhtme i përket fshatit Brezne, ajo është gjiruar pa audio.

https://youtu.be/grW4Xc6s9gU

Vaktia e Ramazanit 2021 – 1442 h.

Opoja.net

Xhamitë mbahen të hapura këtë Ramazan

Opoja.net

Fillon vaksinimi në Dragash – Drejtori i QKMF-së e merr i pari

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net