Opoja.net

Ambasadori i Shqipërisë viziton fabrikën Kuk Commerc në Prizren (Video)

Lajme Opoja
Ambasadori i Shqipërisë viziton fabrikën Kuk Commerc në Prizren (Video)

Sot fabrikën e përpunimit të hekurit KUK COMMERC e vizitoi ambasadori i Shqipëris z.Minxhozi, fabrik kjo e cila ka të punsuar rreth 80 puntorë, ku puna e tyre është e njohur në tregun Kosovarë e më gjerë.

Produktet e punuara nga kjo fabrikë kërkohën shumë brenda Kosovës por edhe jashtë saj, si në Shqipëri, Gjermani por edhe në vendet tjera të rajonit.

Vitë pas viti produktet e kësaj fabrike po gjëjnë treg si në jug poashtu edhe në veri të Shqipëris, kujtojmë se vitin e kaluar u realizua një eksportë për në bashkinë e Lezhës dhe Fier-it.

Hekuran Arifi, menaxher i KUKCOMMERC në bashkëbisedim me z.Minxhozi tregon se vitë pas viti “barierat” po largohën dhe se po bëhet më e lehtë, gjithashtu z.Arifi shprehet se si firmë janë në rrugën e duhur të ecin përpara në tregun e Shqipërisë.

Kryetari i BPSK: Qytetarët me padurim po e presin liberalizimin për të ikur nga vendi

Merlinda Guraj

Sot rinisin të reshurat, paralajmërohen vërshime të reja

Merlinda Guraj

Nuk kalon në KQZ rekomandimi për cerifikimin në pako të listave të partive politike

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net