Ardhja e mërgimtarëve, kjo është gjendja në pikat kufitare

Opoja.net Opoja.net Kosova

Tashmë është koha kur mërgimtarët vijnë për pushime në Kosovë. Zakonisht në këtë kohë, në pikat kufitare krijohen kolona, mirëpo gjendja sot është më e qetë.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, nuk ka kolona as në hyrjet e as në daljet e të gjitha pikave kufitare, përveç në hyrje të pikës kufitare Dheu i Bardhë, 200 metra.

Në pikat tjera pritjet janë 3 deri 5 minuta, ndërsa te Dheu i Bardhë është 60 minuta.

 

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-