Opoja.net

Ariu gjigand në Malin e Sharrit

Një ari gjigand është fotografuar në Malin e Sharrit. Këto pamje janë kapur sot dhe janë publikuar në rrjetet sociale.

Në fotot më poshtë gjeni ariun./Opoja.net

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net