• Artikull i Sponzorizuar

Shpesh, mesazhi i kampanjës nuk mund të pëfshihet vetëm në një baner. Por ju duhet të siguroheni që mesazhi juaj është transmetuar qartë deri në fund. Për ta bërë këtë, ju duhet hapsirë më e madhe se sa baneri. Këtu më së miri do të ju ndihmojë artikulli i sponsorizuar i cili do të publikohet në portal dhe mijëra konsumatorë potencial do ta marrin mesazhin tuaj.

Pse të publikoni Artikull të Sponsorizuar?

Informimi i paanshëm dhe i drejtë i publikut është edhe një ndër arsyet kryesore pse Telegrafi gjithmonë ka pasur vizitorët besnik. Informimi për ngjarjet e fundit është arsyeja primare e vizitorit në portal, dhe jo informimi nga banerët. Një artikull në lidhje me biznesin tuaj (psh. oferta të fundit, lansim i një produkti, etj.) do të ketë efekt edhe më të madh se sa publikimi i vetëm një baneri. Deri sa në baner je i kufizuar, në artikull ju jeni më i lirë për t’i përfshirë të gjitha informatat e nevojshme në lidhje me kampanjën në fjalë. Ky artikull e përcjellë lexuesin në gjithë portalin gjatë 24 orëve nga momenti i publikimit. Gjithashtu në pakon e artikullit të sponsorizuar është e përfshirë edhe shpërndarja në rrjete sociale. Kjo do ta bëjë edhe më efektiv artikullin dhe njëkohsishtë kampanjën tuaj.

Artikulli sponzorizuar në portal

Përveç tekstit, në artikull të sponsorizuar ju mund të përfshini edhe foto, video si dhe linqe të cilat do ta bëjnë më interaktiv artikullin dhe lexuesi nuk do të hezitojë ta lexojë deri në fund dhe gjithashtu të ndërveprojë me materialin në artikull.

Artikulli sponzorizuar në Facebook

Ky artikull do të shpërndahet në rrjetet tona sociale, përkatësisht në Facebook edhe Twitter. Gjithashtu edhe në rrjete sociale, përmes formave të ndryshme të targetimit dhe promovimit të përmbajtjes dhe brendit, ne ja shfaqim artikullin lexuesve të cilët i konsiderojmë se janë në interesin tuaj.

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-