Bashkëpunëtori i Rugovës promovon librin “Kështjella e (Mos)Marrvëveshjes”

Këndi Letrar
Bashkëpunëtori i Rugovës promovon librin “Kështjella e (Mos)Marrvëveshjes”

Ka qenë në hap me të gjitha zhvillimet e viteve 90-ta, deri në vitet e para të pas përfundimit të luftës.

I ka përcjellë të gjitha zhvillimet jo vetëm fizikisht pranë Presidentit Rugova por në momentet më vendimtare e më të rëndësishme ka qenë pjesëmarrës dhe protagonist i tyre.

Bëhet fjalë për Adnan Merovcin i cili këto ditë ka nisur të shpalosë ditarin e tij të këtij rrugëtimi me Presidentin Rugova.

Pas botimit të librit “Në hap me Presidentin” dhe përgatitjeve për një dokumentar televiziv që ndërlidhet me Rugovën, ai ka nxjerrë në botim librin “Kështjella e (Mos)Marrvëveshjes” një ditar i mbajtur prej 5 deri më 25 shkurt 1999 në Rambuje dhe prej 14 deri më 20 mars 1999 në Paris.

Promovimi i këtij libri do të bëhet më 18 mars tek ‘kino Armata’ në Prishtinë në ora 11:00, kështu duke u shfaqur edhe një dokumentar./FaktePlus

FIRMA JUAJ +383 45563059

Fjalë të urta popullore: Edhe diell të bëhesh, të gjithë nuk i ngroh dot!

Opoja.net

Botohet një roman për periudhën e luftës së Kosovës

Opoja.net

Mësueset e para të gjuhës shqipe

Opoja.net

Lirim Hajredini sjell librin rreth “Historisë së Sahabeve” të përkthyer në Gjuhën Shqipe

Opoja.net

Rap artisti Andi nga Dragashi ka sjellur muzikën e tij të re “Thirrem n’telefon”

Opoja.net

Botohet nga Instituti Albanologjik i Prishtinës libri studimor “Proza eksperimentale – rasti i Pashkut nga studiuesja Dr.Manjola Brahaj Halili

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net